McLaren rijdt aankomend weekend met geweldige livery

McLaren gooit het aankomend weekend in Monaco op een stukje nostalgie middels een puike livery.

Let aankomende donderdag, zaterdag en zondag op het team van McLaren. Het raceteam met Lando Norris en Daniel Ricciardo rijden in een MCL35M die er net even wat anders uitziet. Er is een one-off livery bedacht en voor de race van Monaco zal de livery toegepast worden op de auto.

Het is een ode aan Gulf. Al sinds de oprichting van het raceteam heeft McLaren een hechte relatie met deze partner. Om die relatie in het zonnetje te zetten, zijn beide McLaren auto’s uitgedost in een bijzondere Gulf livery. De wereldberoemde oranje blauwe combinatie is door de jaren heen overal te zien. Op raceauto’s, maar ook als wrap op personenauto’s. En toch verveelt het nooit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *